Fsx ILS Sorunu

Questions About FS9 and FSX. Software and Hardware related problems and information.
Newbie
Posts: 4
Joined: 05 Dec 2017, 22:24
Location: Turkey
Name: Emre Güler
City: İstanbul
PID: 0000
Vatsim ID: 0000

Fsx ILS Sorunu

Postby emreglr » 08 Dec 2017, 20:12

Merhaba kaptanlar. FSX''de Frequency kodunu düzgün giriyorum localizer'e göre app düğmesine basıyorum ama uçağı direk stall yapıyor. Sorunun nedeni ne olabilir?

VIP Member
User avatar
Posts: 339
Joined: 29 May 2006, 14:52
Location: Turkey
Name: Erman PILICOGLU
City: Ankara
PID: 1592
Vatsim ID: 965504
Skype: ermanpi

Re: Fsx ILS Sorunu

Postby THY1592 » 08 Dec 2017, 21:55

Hocam merhabalar,
Sorunu cozmek icin inanin muneccim olmak lazim,forum da bir soruna cozum arar iken cok detayli bilgi vermelisiniz,sim FSX anlasiyor, ucak nedir,parali addon mu? default mu? yakalasmada neler yapiyorsunuz????????
APP basinca ile Stall olmasi inanin cok alakasiz bir sey cozmek icin detayli bilgi verirseniz....
Sevgilerimle
Image

Newbie
Posts: 4
Joined: 05 Dec 2017, 22:24
Location: Turkey
Name: Emre Güler
City: İstanbul
PID: 0000
Vatsim ID: 0000

Re: Fsx ILS Sorunu

Postby emreglr » 10 Dec 2017, 00:12

Hocam b737 Default paralı herhangi bişey yok. Yaklaşımda Course ve diğer değerleri dorğu giriyorum nav düğmesinide aktifleştiriyorum bazen rotadan çıkıyor bazen stall oluyor app'a basınca

Average User
User avatar
Posts: 159
Joined: 11 Aug 2015, 18:10
Location: Turkey
Name: Cenk TARHAN
City: Istanbul
PID: 3631
Vatsim ID: 1091311

Re: Fsx ILS Sorunu

Postby THY3631 » 10 Dec 2017, 11:41

süratiniz ve flaplarınız doğrumu
Image
Image
Image

Newbie
Posts: 4
Joined: 05 Dec 2017, 22:24
Location: Turkey
Name: Emre Güler
City: İstanbul
PID: 0000
Vatsim ID: 0000

Re: Fsx ILS Sorunu

Postby emreglr » 10 Dec 2017, 14:04

140 Knotu geçmeyecek şekilde flapları doğru ayarlıyorum.

Return to Flight Simulator General Discussion Forum FS9|FSX|FSX-SE

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 4 guests