THY yeni 777-300 Similatoru.
-
- VIP Member
- Name: İlker Değirmencioğlu
- City: Istanbul
- PID: 2445
- Vatsim ID: 1011091
Paylaşım için teşekkürler.
Cebeci de çocuk gibi oynamış, "hah aldım gazı", "verdim geri full", "çektim burnu yukarı toplasın bakalım ...".
Gıcık olmadım desem yalan olur ...
Cebeci de çocuk gibi oynamış, "hah aldım gazı", "verdim geri full", "çektim burnu yukarı toplasın bakalım ...".
FlyTHY IT Manager
-
- Average User
- Name: Ufuk Sasmaz
- PID: 2286
Cebecinin yakın zamana kadar yazılarını takip eder ve severdim...Hoş hangimiz bilmezdik havacılık adına haftada bir yazılan yazı,havacılıkla ilgilenen herkesin gözü kayar okur...delimawi wrote:Paylaşım için teşekkürler.
Ama yakın zamanda bir yazısında Türk havacılık sanayiine yada girişimcileri için yazdıkları bir de yine yakın zamanda yaptığı bir tai gezisinde (her ne kadar köşesinde övmüş mü yermiş mi tam belli olmayan bir yazı yazsa da gezi hakkında) "buralar hep benim" yada "bu ülkede havacılığı ben yarattım" yada rıdvan dilmen gibi "bir boeing değil" modunda geziyordu,sorgular ve küçümser bir havada...
Bu iki olaydan sonra ben öyle görüyorum belki ama hani "eğitim müdürü olmuşun al da topla" der gibi kendisinin de saçmalığını bildiği(PPLi yada CPLi var sanıyorum zaten kendisinin) hareketler yapan,çocuğa yada safa yatan,yada adamın topladığı her harekete "bu düğmeye basınca gerisini kendisi yapıyor yani..." kulpu takan bir adam gördüm ben bu videoda...Yada dediğim gibi ben artık o adam hakkında her harekete biraz olsun ön yargıyla yaklaşıyorum,bilmiyorum...
Neyse ama güzel paylaşım teşekkür ediyoruz THY nin kendi eğitim sayfasında hala RJlerin simülatör videoları var zaten bu iyi oldu