THY yeni 777-300 Similatoru.

Have a video that you would like to show case amongst your fellow simming enthusiast? Here is the place you can do so.
Post Reply
artuncs
Legend
Legend
Name: Erhan M. ARTUC
City: London
PID: 3578
Vatsim ID: 1087117

Erhan M. Artuc
THY4749
Average User
Average User
Name: Serhat SEZGIN
City: Istanbul
PID: 4749
Vatsim ID: 1172458

Hocam güzel paylaşım, teşekkürler.
Forever, Perfectly Together
delimawi
VIP Member
VIP Member
Name: İlker Değirmencioğlu
City: Istanbul
PID: 2445
Vatsim ID: 1011091

Paylaşım için teşekkürler.
Cebeci de çocuk gibi oynamış, "hah aldım gazı", "verdim geri full", "çektim burnu yukarı toplasın bakalım ...". :)
Gıcık olmadım desem yalan olur ...
FlyTHY IT Manager
THY2937
Average User
Average User
Name: Ersin BOZKURT
City: Izmir
PID: 2937
Vatsim ID: 1045773

Ben mi yanlış görüyorum yoksa THY da halen bizim gibi 2004 de mi uçuyor. :) Onlar bile X yatırım yapmadıklarına göre var bunda bi iş. :)
THY2286
Average User
Average User
Name: Ufuk Sasmaz
PID: 2286

delimawi wrote:Paylaşım için teşekkürler.
Cebeci de çocuk gibi oynamış, "hah aldım gazı", "verdim geri full", "çektim burnu yukarı toplasın bakalım ...". :)
Gıcık olmadım desem yalan olur ...
Cebecinin yakın zamana kadar yazılarını takip eder ve severdim...Hoş hangimiz bilmezdik havacılık adına haftada bir yazılan yazı,havacılıkla ilgilenen herkesin gözü kayar okur...
Ama yakın zamanda bir yazısında Türk havacılık sanayiine yada girişimcileri için yazdıkları bir de yine yakın zamanda yaptığı bir tai gezisinde (her ne kadar köşesinde övmüş mü yermiş mi tam belli olmayan bir yazı yazsa da gezi hakkında) "buralar hep benim" yada "bu ülkede havacılığı ben yarattım" yada rıdvan dilmen gibi "bir boeing değil" modunda geziyordu,sorgular ve küçümser bir havada...

Bu iki olaydan sonra ben öyle görüyorum belki ama hani "eğitim müdürü olmuşun al da topla" der gibi kendisinin de saçmalığını bildiği(PPLi yada CPLi var sanıyorum zaten kendisinin) hareketler yapan,çocuğa yada safa yatan,yada adamın topladığı her harekete "bu düğmeye basınca gerisini kendisi yapıyor yani..." kulpu takan bir adam gördüm ben bu videoda...Yada dediğim gibi ben artık o adam hakkında her harekete biraz olsun ön yargıyla yaklaşıyorum,bilmiyorum...
Neyse ama güzel paylaşım teşekkür ediyoruz :) THY nin kendi eğitim sayfasında hala RJlerin simülatör videoları var zaten bu iyi oldu :)
Post Reply

Return to “Aviation and Flight Sim Videos”